Plenoil gasolineras

Operació sortida: troba la teva gasolinera Plenoil més propera.

Encuentra tu gasolinera Plenoil más cercana

La operació sortida ha començat un any més al pont d’agost i ja s’han registrat milers de desplaçaments, segons la Direcció General de Trànsit (DGT). En aquests desplaçaments és important ser pacient i tenir sempre el cotxe a punt per evitar accidents o trencaments durant els viatges.

A la web de la DGT es poden trobar alguns consells per a les sortides de cap de setmana i algunes recomanacions d’horaris:

Divendres

Desplaçaments en sentit sortida dels grans nuclis urbans i intensitats elevades de circulació a les principals vies de comunicació cap a les zones turístiques de costa i segona residència, en horari desfavorable entre les 16 i les 22 hores.

Dissabte

Desplaçaments en sentit sortida dels grans nuclis urbans i increment de circulació a les principals vies i itineraris d’accés a costa, platges i zones de segona residència, així com a les carreteres que es dirigeixen a llocs d’oci i esbarjo propers als nuclis urbans. Poden presentar conflictivitat les carreteres que uneixen poblacions del litoral, en un horari desfavorable entre les 9 i les 13 hores.

Diumenge

Seran conflictius al matí els accessos al litoral i platges, així com les carreteres locals de comunicació entre poblacions costaneres, per ja a última hora de la tarda començar els desplaçaments en sentit entrada cap als grans nuclis urbans amb intensitats elevades de trànsit i problemes de circulació a les principals eixos viaris de comunicació que encausen tot el moviment de retorn des de les zones del litoral i costa. L’horari desfavorable es situarà entre les 19 i les 24 hores, podent-se allargar en ocasions fins a altes hores de la nit.
A més, des de la seva web han posat a disposició dels conductors un mapa per consultar l’estat del trànsit i les incidències que puguin ocórrer a totes les carreteres i autopistes espanyoles.

Com trobar la teva gasolinera?

Gràcies al nostre mapa interactiu podràs trobar la teva gasolinera Plenoil més propera i consultar el preu del dièsel i la gasolina en cada moment. Independentment de la comunitat on viatgis, trobaràs una gasolinera Plenoil on puguis repostar. Els viatges d’estiu solen comportar grans despeses i alts i baixos en les nostres comptes mensuals, per això ofereixen el millor preu del mercat a tots els racons d’Espanya.