Plenoil gasolineras

Troba la teva gasolinera més propera aquesta Setmana Santa.

Encuentra tu gasolinera más cercana

¿Te’n vas de pont aquesta Setmana Santa? Un punt important és els diners destinats a combustible. No pateixis contratemps i omple el dipòsit al millor preu a Plenoil.

La comunitat d’Andalusia és un dels llocs preferits per aquestes festivitats i ja comptem amb 59 unitats de subministrament per aquest territori. Si vols consultar quina és la teva gasolinera més propera, revisa el nostre mapa d’unitats de subministrament en el qual et mostrem no només la seva ubicació, sinó també els serveis que oferim a cadascuna d’elles.

Així mateix, la zona del Llevant també compta amb nombroses unitats de subministrament. Alacant és la província estrella de la Comunitat Valenciana amb 32 gasolineres enfront de 18 a València i 5 a Castelló. Per als que decideixin visitar el nord, les gasolineres Plenoil també estan presents en aquesta zona: Galícia, Astúries, Cantàbria, País Basc, Castella i Lleó, Catalunya, Navarra i La Rioja.

 

Recomanacions per estalviar combustible

Si vols estalviar, a més, amb la teva manera de conduir et deixem alguns consells que et seran d’utilitat:

  • Un punt important és els diners destinats a combustible.
  • Velocitat constant
  • Ús limitat de l’aire condicionat
  • Utilitzar maleter per a l’equipatge
  • Conduir en «pla»

 

Per què Plenoil compta amb el millor preu?

La companyia pot oferir el menor preu del mercat perquè fa una retallada de totes les despeses innecessàries, sempre sense renunciar al servei de qualitat de l’equip a peu de pista. A més, l’empresa compta amb més de 600 empleats, per la qual cosa aquesta estructura ajustada permet garantir el millor preu.