Plenoil gasolineras

PREGUNTES FREQÜENTS

Qualitat i preu

Per què el nostre combustible és de màxima qualitat?

La qualitat del combustible subministrat a Plenoil és màxima ja que només comprem als principals operadors petrolífers del país. El producte el rebem directament des de Exolum , anteriorment anomenada CLH (Centre Logístic d'Hidrocarburs), empresa líder en transports i emmagatzematge de productes derivats del petroli al mercat espanyol. D'aquesta manera, assegurem la seva traçabilitat.

A més, per garantir més qualitat, afegim a tots els nostres productes els additius especials d' Exolum * .

*A excepció de la nostra benzinera ubicada a les Illes Canàries, al combustible del qual se li afegeixen additius propis de Plenoil: Plenoil 95 per a SP95 i Plenoil 40 per a Gasoli A.

Per què a Plenoil el preu del combustible és més barat?

A tota la nostra xarxa de benzineres sempre tindrem el millor preu possible pel fet que mantenim una estructura ajustada i eliminem aquells costos innecessaris que puguin incidir directament en el preu final. I, en tot moment, mantenint la mateixa qualitat que altres grans operadors.

S'afegeixen additius als carburants per tenir més qualitat?

Sí, tant per a Gasoli A com per a Gasolina Sense Plom 95 utilitzem els additius especials d'Exolum *: HQ300 i HQ400 .

L' additiu HQ300 millora la ignició, manté nets els injectors i disminueix l'escuma, millorant l'ompliment del dipòsit.

D'altra banda, l' additiu HQ400 impedeix dipòsits no desitjats a les vàlvules, manté nets els injectors i facilita l'arrencada en fred.

*A excepció de la nostra benzinera ubicada a les Illes Canàries, al combustible del qual se li afegeixen additius propis de Plenoil: Plenoil 95 per a SP95 i Plenoil 40 per a Gasoli A.

Com puc saber què subministren els litres que indiquen?

Tens a la teva disposició el personal de l'estació perquè et mostrin que els assortidors funcionen correctament i pots sol·licitar la prova amb la proveta per comprovar així la quantitat exacta del carburant subministrat. Per llei, totes les estacions de proveïment han de posar a disposició de qualsevol consumidor aquest servei. Totes les nostres estacions de servei compten amb el segell de qualitat de l'empresa SGS . Aquest segell assegura que cada benzinera és fiable ja que és sotmesa a inspeccions periòdiques per verificar la qualitat del seu combustible i el seu bon funcionament.

Funcionament, pagaments i factures

Puc pagar tant amb targeta de crèdit/dèbit com a efectiu?

. Tots els assortidors de la Xarxa d'Estacions de Servei Plenoil estan equipats amb terminals de pagament mitjançant targeta i, per a pagament en efectiu, hi ha un terminal central que permet tant el pagament en efectiu com amb targeta.

Quin tipus de targetes admeten?

Acceptem les targetes: Visa, MasterCard i 4B , sempre que disposin de xip, per seguretat.

Què passa si he repostat menys combustible del que he abonat?

Per a pagaments amb targeta de crèdit/dèbit :

Amb el nostre sistema, se't cobrarà un cop hagis acabat el proveïment, per la qual cosa únicament et cobrarem allò realment subministrat.

Per a pagaments en efectiu :

Important : el terminal no torna diners en bitllets ni admet monedes.

Segueix els passos que t'indiquen en pantalla i, en cas que no disposis de canvi o l'import introduït en bitllets superi l'import de combustible subministrat, en acabar de proveir-se, es generarà un xec amb la quantitat restant per al seu proper proveïment.

Tinc un xec devolució i vull bescanviar-ho.

Acosta't al terminal de pagament en efectiu i segueix les instruccions: prem Iniciar amb/sense App, tipus de combustible, sortidor, BITLLETS/XECS I XECS . A continuació, introdueix el codi que tens al xec.

Per què m'han cobrat dues vegades en pagar amb targeta?

No t'has de preocupar. És una preautorització bancària per garantir que el compte té saldo i que no hi hagi problemes de cobrament per a la mateixa entitat. Nosaltres, en no ser una entitat financera, no podem legalment retenir cap quantitat.

En general, les retencions són alliberades una vegada es finalitza el proveïment. No obstant això, en alguns casos és possible que es demori.

M'han cobrat 150€, però m'he subministrat menys quantitat.

Aquesta situació es produeix quan se selecciona l'opció «Plè» . En no saber quant se subministrarà des del principi, es fa una retenció per part de l'entitat bancària de 150€ per garantir que el compte té saldo i que no hi hagi problemes de cobrament per a la mateixa entitat. Quan es finalitza el proveïment, s'allibera la retenció i només es cobrarà allò realment subministrat.

Per a l'escalfament de camions a la nostra unitat de subministrament de Madridejos I, la preautorització és més gran i podria equivaler a 400 € si selecciona "Ple per a camions"

Descarrega la nostra app i descobreix els avantatges

Estem a prop teu

Consulta la ubicació de totes les nostres benzineres i gaudeix del millor preu de la zona.