Plenoil gasolineras

Plenoil obre 8 noves unitats de subministrament al febrer.

Aquest mes, l’empresa líder en unitats de subministrament automàtic ha assolit les 8 gasolineres arreu d’Espanya.

La comunitat de Múrcia ja compta amb 2 estacions noves i ha rebut una gran acollida pels veïns de la zona. A més, s’han realitzat obertures en diverses províncies d’Espanya: Rivas II, Madrid; Albacete II, Castella-La Manxa; San Javier III, Múrcia; Alfaro I, La Rioja; Sagunt II, València; Almeria VI, Almeria; Lorca I, Múrcia; i Adeje I, Santa Cruz de Tenerife.

L’increment del preu del combustible derivat de la guerra d’Ucraïna i la situació socioeconòmica actual fan que els ciutadans es centrin a aconseguir el millor preu del mercat, el motiu principal pel qual acudeixen a les unitats de subministrament Plenoil.

Segons l’estudi “Hàbits de consum de combustible a Espanya,” el 61,04% dels conductors a Espanya solen repostar a gasolineres de baix cost; d’ells, la meitat (30,30%) ha començat a fer-ho recentment per tal d’assumir el preu més baix possible.


Conèixer Plenoil.

Plenoil és líder en el sector de les estacions de servei de nova generació. Amb l’obertura el 2015 de la seva primera gasolinera, l’empresa neix amb l’objectiu de fer que el subministrament de combustible sigui segur, còmode, automatitzat, de qualitat i al millor preu. Per aconseguir-ho, l’empresa ofereix als seus clients estacions de servei automatitzades que proporcionen combustibles de la més alta qualitat i compleixen amb les normatives mediambientals vigents.

Plenoil és subministrat pels principals operadors petrolers del país, garantint la màxima qualitat del producte que ofereixen als consumidors. A més, totes les seves estacions de servei tenen un mecanisme de subministrament intuitiu i senzill, així com assistència in situ durant les hores de llum i sistemes de vigilància 24 hores que garanteixen la seguretat de tots els consumidors. Les instal·lacions estan totalment automatitzades i utilitzen les tecnologies més avançades per garantir als clients la màxima comoditat en el moment de fer el subministrament.

L’aplicació de Plenoil, que actualment té més de 120.000 usuaris registrats, permet visualitzar totes les factures i descarregar-les, fer una ullada ràpida als consums (per mesos o per matrícules) i consultar el llistat de totes les estacions Plenoil i el seu preu actualitzat, entre altres funcionalitats.