Plenoil gasolineras

Busquem terrenys o lloguem la teva gasolinera

BUSQUEM TERRENYS

A Plenoil, seguim avançant en la nostra estratègia d’expansió per acostar encara més les estacions de servei a la població i reduir desplaçaments innecessaris. Per a això, estem a la recerca de terrenys industrials, comercials o específics per a estacions de servei, amb dimensions entre 500 i 2.000 metres quadrats, ubicats en zones urbanes d’alta densitat de trànsit i amb excel·lents connexions.

Si coneixes una parcel·la que compleix amb aquests requisits o desitges obtenir més informació sobre la nostra expansió, no dubtis en posar-te en contacte amb nosaltres. Estem compromesos a proporcionar un servei d’alta qualitat i conveniència a les comunitats locals.

LLOGUEM LA TEVA GASOLINERA

Si ets propietari d’una estació de servei i busques millorar i complir amb la normativa ambiental vigent, et convidem a compartir les teves dades amb nosaltres. En el nostre compromís de fer que les estacions de servei siguin més competitives, estem portant a terme reformes i actualitzacions.

El nostre equip es posarà en contacte amb tu per discutir com podem col·laborar en la modernització i adequació de la teva estació de servei. Estem dedicats a ajudar-te a assolir els estàndards actuals i millorar la qualitat del teu negoci. No dubtis en posar-te en contacte amb nosaltres i donar el primer pas cap a una estació de servei més eficient i sostenible!