Plenoil gasolineras

Recarrega segura, còmoda, automatitzada, de qualitat i amb el millor preu.

El nostre objectiu és fer que el proveïment de combustible sigui segur, còmode, automatitzat, de qualitat i amb el millor preu.

Per a això, posem a disposició dels nostres clients estacions de servei automatitzades que ofereixen carburants de màxima qualitat i compleixen amb la normativa ambiental vigent.

VISIÓ

Ser una empresa líder en la distribució i venda automatitzada d'energia per al vehicle al millor preu possible, amb la més alta qualitat, la rapidesa més gran i la màxima eficiència mediambiental.

MISSIÓ

Millorar la vida de les persones i la llibertat de moviment, proporcionant-los energia per al seu vehicle al mínim cost possible, de forma còmoda, senzilla i innovadora.

Valors Plenoil

A Plenoil treballem cada dia en equip per anticipar-nos a les necessitats del mercat amb l’objectiu de ser millors i oferir el millor preu. Els nostres valors estan presents en la nostra forma de treball basada en la perseverança i l’adaptació a les circumstàncies del sector.

Innovació

Apliquem aquelles solucions tecnològiques i d'organització que milloren l'experiència del client.

Sostenibilitat

Realitzem un ús eficient dels nostres recursos millorant el nostre entorn.

Superació

Ens comprometem dia a dia com a equip per donar el millor de nosaltres.

Flexibilitat

Ens adaptem amb rapidesa als canvis demanats per la societat.

"Ofereixre el millor preu oferint un servei de qualitat és molt més que un objectiu, és un compromís amb els nostres clients".

José Rodríguez de Arellano