Plenoil gasolineras

D’on procedeix el combustible de Plenoil?

Infografía del funcionamiento de la llegada de petróleo a España

D’on procedeix el combustible de Plenoil? El combustible segueix un llarg procés fins arribar a totes les gasolineres espanyoles, però d’on procedeix exactament el carburant de Plenoil? El nostre país no compta amb grans pous petrolífers i les seves reserves estan fixades en 113 dies, per la qual cosa és necessari importar-lo de l’estranger per abastar-nos.

La major part del combustible procedeix de països com Nigèria, Estats Units, Mèxic, Brasil i Iraq. Aquest llarg procés comença amb l’extracció de petroli dels pous petrolífers dels principals països.

A continuació, el combustible es transporta fins al seu destí, en el nostre cas arriba a diferents punts espanyols on es refina per distribuir-lo pels oleoductes fins a Exolum, principal empresa d’emmagatzematge, transport i distribució de combustible, hidrocarburs i productes petrolífers.

Una vegada arriba a aquesta companyia, el combustible és verificat per certificar-ne la qualitat i que sigui distribuït sense cap problema. A més, els additius HQ300 i HQ400 de Plenoil són subministrats a Exolum sota la recomanació d’experts del sector, excepte a les Canàries, on l’additiu és propi.

Des d’Exolum es transporta fins a les unitats de subministrament en cisternes. Un cop a les gasolineres, és necessari que l’equip a peu de pista estigui present per a la descàrrega de combustible. A més, l’equip està a disposició dels clients per a qualsevol dubte o qüestió.