Plenoil gasolineras

Plenoil s’uneix a la CHP amb l’objectiu de continuar oferint el millor preu fora d’Espanya.

José Rodríguez de Arellano, CEO de Plenoil, y Coro López-Barrón, directora gerente de la Cámara de Comercio Hispano Portuguesa, firman la entrada de Plenoil en la organización

Plenoil signa com a soci Gold per unir-se a la Cambra de Comerç Hispano-Portuguesa i oferir el millor preu fora d’Espanya.

L’empresa d’estacions de servei automàtiques líder del mercat, Plenoil, s’ha unit aquest passat dijous a la Cambra de Comerç Hispano Portuguesa amb l’objectiu de continuar creixent al nostre país veí.

Aquest passat dijous, el CEO de l’empresa, José Rodríguez de Arellano, ha signat a la seu de l’organització l’entrada a aquest organisme com a soci Gold. Aquesta categoria està centrada en empreses amb forta presència al mercat ibèric i que mostren el seu compromís per crear relacions hispano-portugueses. Rodríguez de Arellano, a més, ha tingut l’oportunitat de mantenir converses amb Coro López-Barrón, directora gerent executiva de CHP. En aquesta trobada han tractat temes com la evolució de l’empresa o la situació socioeconòmica actual d’ambdós països. La incorporació a la corporació té gran importància per a l’empresa que ja compta amb més de 170 gasolineres arreu d’Espanya. Suposa un element diferenciador de cara al creixement extern que ja experimenta.

Qui és CHP?

La Càmara Hispano Portuguesa de Comerç (CHP) va néixer el 1971 amb l’objectiu d’apoiar les empreses amb interessos en els mercats hispano-portuguesos. A més, es tracta d’una organització sense ànim de lucre amb més de 50 anys d’experiència en el mercat empresarial. La idea de creació d’aquest organisme està basada en quatre punts principals:

  • Promoure relacions econòmiques i industrials entre Espanya i Portugal.
  • Defensar els interessos dels associats.
  • Estimular llaços d’amistat, culturals, turístics i socials.
  • Establir vincles entre ambdós països amb mercats afins.

Espanya té un context social similar al de Portugal, pel que aquest país és d’un gran interès pels empresaris espanyols que volen continuar creixent.