Plenoil gasolineras

Plenoil realitza 3 noves obertures i arriba a les 194 gasolineres.

Aquesta setmana l’empresa líder en unitats de subministrament automàtiques ha assolit les 194 gasolineres al voltant d’Espanya. Per número d’estacions de servei, Andalusia és la regió amb major presència de gasolineres Plenoil (48), seguida per la Comunitat Valenciana (45). És precisament en aquesta comunitat on s’han dut a terme les dues últimes obertures: concretament, en les localitats valencianes de Bellreguard i Gandia, les quals disposen de dos i tres dispensadors, respectivament, i han rebut una gran acollida per part dels veïns de la zona. Fruit del procés d’expansió que està vivint Plenoil a les illes, una altra gasolinera que també ha començat la seva activitat recentment és la de San Miguel de Abona. Es tracta de la segona unitat de subministrament a Tenerife (la cinquena a les Illes Canàries) i disposa de 3 dispensadors i servei de rentat de cotxes que estarà disponible molt aviat. L’increment del preu del combustible derivat de la guerra d’Ucraïna i la situació socioeconòmica actual fan que els ciutadans es centrin a aconseguir el millor preu del mercat, motiu principal perquè acudeixen a les unitats de subministrament Plenoil.

Segons l’estudi “Hàbits de consum de combustible a Espanya”, el 61,04% dels conductors a Espanya solen repostar en gasolineres de baix cost; d’ells, la meitat (30,30%) ha començat a fer-ho recentment amb la finalitat d’assumir el menor preu possible.

Coneix a Plenoil

Plenoil és líder en el sector de les estacions de servei de nova generació. Amb l’obertura el 2015 de la seva primera gasolinera, l’empresa neix amb l’objectiu de fer que el repostatge de combustible sigui segur, còmode, automatitzat, de qualitat i amb el millor preu. Per això, posa a disposició dels seus clients gasolineres automatitzades que ofereixen carburants de màxima qualitat i que compleixen amb la normativa mediambiental vigent. Plenoil s’abasteix dels principals operadors petrolífers del país, cosa que garanteix la màxima qualitat del producte que ofereixen als consumidors. Totes les seves estacions de servei, a més, compten amb un mecanisme de repostatge intuïtiu i senzill, així com atenció a peu de pista en horari diürn i sistemes de vigilància 24 hores que garanteixen la seguretat de tots els consumidors. Les instal·lacions estan totalment automatitzades i apliquen les tecnologies més avançades per garantir als clients la màxima comoditat en els repostatges. L’aplicació de Plenoil, que actualment té més de 120.000 usuaris registrats, permet visualitzar totes les factures i descarregar-les, fer una ullada ràpida als consums (per mesos o per matrícules) i consultar el llistat de totes les estacions Plenoil i el seu preu actualitzat, entre altres funcionalitats.