Plenoil gasolineras

Plenoil obre la seva primera gasolinera amb AdBlue.

La empresa líder en unitats de subministrament automàtic, Plenoil, ha inaugurat, molt a prop de la localitat toledana de Madridejos, la primera gasolinera del grup en incorporar dos dispensadors d’‘AdBlue’.

Oberta les 24 hores del dia, els 7 dies de la setmana i situada al km-113 de l’A-4, Plenoil Madridejos I ofereix l’aditiv AdBlue i els seus combustibles de qualitat a preus molt competitius, molt més baixos que la resta d’àrees de servei de l’autovia.

La gasolinera compta amb 2 dispensadors per a turismes i 2 de gran cabal per a camions, amb un accés ampli, que garanteixen un repostatge ràpid, còmode i precís. A més, la seva ubicació estratègica (junt a l’autovia), fa que els conductors i transportistes no hagin de desviar-se de la seva ruta a l’hora de repostar.

Com totes les estacions de servei de la marca, la nova gasolinera de Madridejos compta, entre altres serveis, amb més de 10 hores d’atenció personalitzada a peu de pista i una estació d’inflat de pneumàtics (per a camions i automòbils) totalment gratuïta.