Plenoil gasolineras

Plenoil obre 12 gasolineres al desembre i arriba a les 224 en total.

Plenoil alcanza las 224 US y abre 12 gasolineras en diciembre

La companyia líder de gasolineres low cost, Plenoil, obre 12 gasolineres al desembre i arriba a les 224 unitats. Aquest ha estat el tancament de l’any esperat per l’empresa, arribant així a les 224 unitats de subministrament arreu del territori espanyol.

L’empresa va començar el desembre obrint la tercera gasolinera al municipi de Leganés i la primera a les Illes Balears, concretament al municipi de Sa Pobla. El mateix va passar amb la unitat de subministrament a Sant Joan d’Alacant, que seria la primera de les cinc estacions que l’empresa ha afegit a la Comunitat Valenciana: València II, Castelló de la Plana I, Aldaia i Guardamar del Segura. D’aquesta manera, ja té 54 unitats arreu d’aquesta zona, una de les més poblades per l’empresa.

La comunitat andalusa també ha sumat dues noves obertures aquest passat desembre, totes dues situades a la província de Sevilla: Gines i La Rinconada. Tres obertures més s’han registrat aquest passat desembre: la primera unitat de subministrament a Fontellas, Navarra, i la segona a Madridejos i Vilanova de Arousa.

L’increment del preu del combustible derivat de la guerra a Ucraïna i la situació socioeconòmica actual fan que els ciutadans es centrin a aconseguir el millor preu del mercat, motiu principal pel qual acudeixen a les unitats de subministrament Plenoil.

Segons l’estudi “Hàbits de consum de combustible a Espanya”, el 61,04% dels conductors a Espanya solen repostar a gasolineres de baix cost; d’aquests, la meitat (30,30%) ha començat recentment a fer-ho per tal d’aconseguir el preu més baix possible.

Coneix Plenoil.

Plenoil és líder en el sector de les estacions de servei de nova generació. Amb l’obertura de la seva primera gasolinera el 2015, l’empresa va néixer amb l’objectiu de fer que el subministrament sigui segur, còmode, automatitzat, de qualitat i assequible. Per a això, l’empresa ofereix als seus clients gasolineres automatitzades que proporcionen combustibles de la màxima qualitat i compleixen amb les regulacions ambientals vigents.

Plenoil està subministrat pels principals operadors petrolers del país, assegurant la màxima qualitat del producte que ofereixen als consumidors. Totes les seves estacions de servei també disposen d’un mecanisme de subministrament intuïtiu i senzill, així com assistència in situ durant les hores de llum i sistemes de vigilància 24 hores per garantir la seguretat de tots els consumidors. Les instal·lacions estan totalment automatitzades i utilitzen les tecnologies més avançades per garantir als clients la màxima comoditat en el subministrament.

L’aplicació de Plenoil, que actualment compta amb més de 120.000 usuaris registrats, permet als usuaris veure i descarregar totes les factures, comprovar ràpidament el consum (per mesos o per matrícula) i consultar la llista de totes les estacions de Plenoil i els seus preus actualitzats, entre altres funcionalitats.