Plenoil gasolineras

Plenoil assol les 177 unitats de subministrament gràcies a les gasolineres d’Illescas, Ciempozuelos i Huércal.

Gasolinera Plenoil Ciempozuelos

Aquesta setmana, l’empresa líder en unitats de subministrament automàtic, Plenoil, ha assolit les 177 gasolineres al voltant d’Espanya. La comunitat de Madrid ja compta amb 34 estacions i ha rebut una gran acollida pels veïns de Ciempozuelos. Igual que en aquest municipi passa a Illescas, que ja compta amb 2 unitats de subministrament a Toledo juntament amb Quintanar de la Ordre. Aquest passat divendres també es va obrir Huércal, a la província d’Almeria, on ja compten amb 14 unitats de subministrament repartides per tota la província. Plenoil està fent una gran aposta per aquesta província andalusa. L’increment del preu del combustible derivat de la guerra d’Ucraïna i la situació socioeconòmica actual fa que els ciutadans es centrin a aconseguir el millor preu del mercat, motiu principal pel qual acudeixen a les unitats de subministrament Plenoil.

D’acord amb l’estudi “Hàbits de consum de combustible a Espanya,” el 61,04% dels conductors a Espanya solen repostar en gasolineres de baix cost; d’ells, la meitat (30,30%) ha començat a fer-ho recentment per tal d’assumir el preu més baix possible.

 

Coneix Plenoil

Plenoil és líder en el sector de les estacions de servei de nova generació. Amb l’obertura el 2015 de la seva primera estació de servei, l’empresa neix amb l’objectiu de fer que l’ompliment de combustible sigui segur, còmode, automatitzat, de qualitat i amb el millor preu. Per a això, posa a disposició dels seus clients gasolineres automatitzades que ofereixen carburants de la màxima qualitat i que compleixen amb la normativa mediambiental vigent. Plenoil s’abasteix dels principals operadors petrolífers del país, la qual cosa garanteix la màxima qualitat del producte que ofereixen als consumidors. Totes les seves estacions de servei, a més, compten amb un mecanisme de repostatge intuitiu i senzill, així com atenció a peu de pista en horari diürn i sistemes de vigilància 24 hores que garanteixen la seguretat de tots els consumidors. Les instal·lacions estan totalment automatitzades i apliquen les tecnologies més avançades per garantir als clients la màxima comoditat en els proveïments. L’aplicació de Plenoil, que actualment té més de 120.000 usuaris registrats, permet visualitzar totes les factures i descarregar-les, fer un cop d’ull ràpid als consums (per mesos o per matrícules) i consultar el llistat de totes les estacions Plenoil i el seu preu actualitzat, entre d’altres funcionalitats.