Plenoil gasolineras

Josep Delfí, expenedor de Plenoil, retorna una cartera amb més de 350 euros: “No ha de ser un mèrit no robar”.

XXX, expendedor en Plenoil Albacete
“No ha de ser un mèrit no robar”, destaca Delfín, expenedor a Plenoil Albacete.

El passat 4 de maig, José Delfín, expenedor de Plenoil Albacete, va trobar una cartera a la unitat de subministrament durant les seves hores de treball. En principi, Delfín va pensar que era una fulla a la pista, per la qual cosa es va apropar per netejar la zona quan es va adonar que es tractava d’una cartera. Va intentar identificar al client que havia perdut la cartera i immediatament va trucar a la seva parella perquè portés la cartera al quarter de la Guardia Civil.

Un cop la cartera estava en possessió de les forces de seguretat de l’Estat, van comunicar que hi havia més de 350 euros. Les forces de seguretat de l’Estat es van posar en contacte amb el propietari i van aconseguir tornar-li-la. Aquest ha recalcat que “estava intacta” i agraeix el bon gest.

“És una llàstima que sigui notícia”

D’una altra banda, Delfín ha posat de manifest que “no ha de ser un mèrit no robar”. A més, es lamenta que sigui notícia, ja que tothom hauria de tenir la mateixa predisposició que el nostre company. El client ja s’ha posat en contacte amb Delfín agraint-li la seva bondat juntament amb la de la seva parella. Ha recalcat, a més, que la mare del noi estava afligida per la pèrdua de la documentació. Delfín posa en valor la importància d’atendre sempre al client en tot el que necessita juntament amb la preocupació per la seva seguretat. El nostre personal a peu de pista es caracteritza per la seva predisposició i amabilitat amb el client. Dónem les gràcies al nostre company per la seva honestitat i bon fer!