Plenoil gasolineras

Aquest octubre, Plenoil obre 6 noves gasolineres a Espanya.

Aquest mes, l’empresa líder en unitats de subministrament automàtiques ha assolit les 205 gasolineres a tot Espanya. La comunitat Valenciana ja compta amb 3 noves estacions i ha rebut una gran acollida pels veïns de la zona. Al igual que en la comunitat Valenciana, a Sevilla, Toledo i Múrcia s’han inaugurat tres noves unitats de subministrament a Alcalá de Guadaíra, Toledo i Cartagena, respectivament. Amb aquestes obertures, Plenoil es situa en 206 estacions de subministrament, superant així les 200 gasolineres per tot Espanya. Aquest creixement exponencial es tradueix en nous projectes al país veí, Portugal, on ja compten amb seu i més de 20 projectes a grans ciutats portugueses com Lisboa i Porto. L’increment del preu del combustible derivat de la guerra d’Ucraïna i la situació socioeconòmica actual fan que els ciutadans es centrin en aconseguir el millor preu del mercat, motiu principal pel qual acudeixen a les unitats de subministrament Plenoil.

Segons l’estudi “Hàbits de consum de combustible a Espanya“, el 61,04% dels conductors a Espanya solen repostar en gasolineres de baix cost; d’ells, la meitat (30,30%) ha començat a fer-ho recentment amb la finalitat d’assumir el menor preu possible.

Coneix a Plenoil

Plenoil és líder en el sector de les estacions de servei de nova generació. Amb l’obertura el 2015 de la seva primera estació de servei, l’empresa neix amb l’objectiu de fer que l’ompliment de combustible sigui segur, còmode, automatitzat, de qualitat i amb el millor preu. Per fer-ho possible, posa a disposició dels seus clients estacions de servei automatitzades que ofereixen carburants de la màxima qualitat i que compleixen amb la normativa mediambiental vigent. Plenoil s’abasteix dels principals operadors petrolífers del país, la qual cosa garanteix la màxima qualitat del producte que ofereixen als consumidors. Totes les seves estacions de servei, a més, compten amb un mecanisme de repostatge intuitiu i senzill, així com atenció a peu de pista en horari diürn i sistemes de vigilància 24 hores que garanteixen la seguretat de tots els consumidors. Les instal·lacions estan totalment automatitzades i apliquen les tecnologies més avançades per garantir als clients la màxima comoditat en els proveïments. L’aplicació de Plenoil, que actualment té més de 120.000 usuaris registrats, permet visualitzar totes les factures i descarregar-les, fer un cop d’ull ràpid als consums (per mesos o per matrícules) i consultar el llistat de totes les estacions Plenoil i el seu preu actualitzat, entre altres funcionalitats.