Plenoil gasolineras

Plenoil i Ballenoil lideren l’auge de les gasolineres ‘low cost’.

Plenoil lidera el auge de las gasolineras ‘low cost’

Notícia completa al diari Expansión.com

Només fa un mes, un altre gegant d’aquest sector, com és Plenoil, també va fer públiques les seves comptes del 2022, mostrant un creixement encara més gran que el del seu rival.

Plenoil va tenir uns guanys nets de 21,03 milions l’any 2022, enfront dels 6,7 milions de l’any anterior. El grup va triplicar el seu benefici, però també la seva xifra de negoci, passant de 325 a 969 milions d’euros en només un any.

El conseller delegat de Plenoil, José Rodríguez de Arellano, és un dels principals accionistes de la societat, juntament amb Leopoldo Pérez

Els socis de Plenoil van contractar Evercore per vendre una participació majoritària

Villaamil, Álvaro Sainz de Vicuña o Domingo de Torres Atienza. Fa uns mesos, els socis de Plenoil van contractar Evercore per organitzar el procés de venda d’una participació majoritària en l’accionariat del grup al calor del seu enorme desenvolupament.
Els seus plans futurs passen per “afiançar el creixement mitjançant la posada en marxa de diverses desenes d’estacions de servei addicionals en diferents comunitats autònomes espanyoles, incloent les Canàries, i en nous mercats internacionals com Portugal”, assenyalava la companyia en les seves comptes.

Plenoil compta amb 190 gasolineres operatives a Espanya, en el seu cas distribuïdes de forma molt uniforme per tot el país. El grup va superar els 30 milions de repostatges durant l’any passat i va registrar més de 2,5 milions de clients mensuals. Els seus orígens són relativament propers en el temps, ja que l’empresa va inaugurar la seva primera gasolinera el 2015.

Totes les gasolineres de Plenoil són de la seva propietat, ja que no opera franquícies.

Notícia completa al diari Expansión.com