Plenoil gasolineras

Saps quines són les benzineres més barates d’Alacant?

Noticia en lainformacion.es

Plenoil es troba en plena expansió a la província, amb un preu mitjà entre 10 i 15 cèntims per litre més barat i mantenint la qualitat dels seus carburants. La benzinera amb els millors preus de Còrdova obre a Puente Genil .

Que la pujada del preu de lenergia i els carburants sha convertit en una de les primeres preocupacions de la societat és una realitat indiscutible. En aquest temps, hem vist com els preus d’aquests béns de primera necessitat s’han anat encarint fins a assolir rècords històrics, i com els consumidors han buscat solucions que els permetin estalviar.

En concret, si parlem de carburants, el preu mitjà del litre de gasolina en els últims mesos ha arribat a uns pics molt alts, arribant a superar els 1,50 euros – el seu nivell més alt des de finals de febrer de 2013, segons dades del Butlletí Petrolero de la Unió Europea-. El mateix passa amb el gasoil , el preu mitjà del qual ha sobrepassat els 1,38 euros el litre , marcant màxims des de mitjans de setembre de 2013.

No obstant això, i davant aquesta realitat, cada cop són més les empreses que ofereixen alternatives que s’adaptin millor a la butxaca del consumidor: una d’elles són les benzineres automàtiques. I és que, des que es va modificar la Llei d’Hidrocarburs el 2013, va començar una nova etapa que va acabar amb el monopoli dels operadors tradicionals per donar pas a aquest tipus de benzineres que cada cop són més freqüents.

En definitiva, la lliure competència ha beneficiat l’usuari que avui dia té la possibilitat d’anar a instal·lacions automàtiques modernes on troba uns preus sensiblement inferiors.

Nova benzinera low cost a Alacant

Omplir el dipòsit a Plenoil resulta molt més econòmic que en altres benzineres properes ja que, de mitjana, el seu preu és entre 10 i 15 cèntims per litre més barat que la competència tradicional. Depenent de la zona, lestalvi pot arribar fins als 20 cèntims per litre.

Però, per què a Plenoil el preu del combustible és més barat?

A tota la xarxa de benzineres Plenoil sempre ofereixen el millor preu possible perquè tenen una estructura molt més eficient. D’aquesta manera el client no ‘pateix’ en el preu final dels carburants uns costos que no aporten res al consumidor, mantenint la mateixa qualitat que altres grans operadors i sense renunciar a una atenció personalitzada.

I és que a més dels seus bons preus, a les seves estacions de servei ens trobem amb personal atenent els clients unes 12 hores al dia en diferents torns. La resta del temps es pot proveir en un règim de venda automàtica, fàcil i còmode.

Estalvi, qualitat i comoditat a l’hora de proveir, utilitzant la tecnologia més capdavantera, són les característiques que han portat Plenoil a ser la companyia del sector amb més creixement a Espanya.

L’estalvi familiar obtingut pels clients de Plenoil suposa entre 280 i 320 euros cada any.

I la qualitat dels carburants és la mateixa?

A més, Plenoil afegeix additius especials recomanats per Exolum : HQ300 per a gasoil A i HQ400 per a gasolina. L’ additiu HQ300 millora la ignició, manté nets els injectors i disminueix l’escuma, millorant l’ompliment del dipòsit. Per la seva banda, l’ additiu HQ400 impedeix dipòsits no desitjats a les vàlvules, manté nets els injectors i facilita l’arrencada en fred.

L’estalvi familiar obtingut pels clients de Plenoil suposa entre 280 i 320 euros a l’any… És clar que encara és possible estalviar en carburant si es tria bé on anar a proveir!

On és la nova estació de servei Plenoil?

En aquest enllaç podràs descobrir la ubicació de les benzineres més barates d’Alacant: