Plenoil gasolineras

Troba la teva gasolinera més econòmica per viatjar durant la Setmana Santa.

Unidad de suministro Plenoil

La Setmana Santa està al voltant de la cantonada i són molts els espanyols que aprofiten aquestes dates per visitar nous llocs. Les vacances poden suposar un esforç econòmic, per la qual cosa des de la companyia líder en el sector de les gasolineres automàtiques, han posat a disposició dels clients la possibilitat de trobar la unitat de servei més propera per obtenir sempre el millor preu sense renunciar a la qualitat. En el cercador de la web, els usuaris poden trobar les més de 160 estacions disponibles per tot el territori espanyol.

Presència a Espanya

Plenoil compta amb unitats de subministrament per tot Espanya, excepte a les comunitats d’Aragó o Balears. La comunitat d’Andalusia, un dels llocs preferits pels espanyols en aquestes dates de Setmana Santa, compta amb més de quaranta estacions en territori andalús. Un dels objectius de la companyia és apropar-se als ciutadans i estar present a totes les comunitats perquè puguin tenir accés al preu més baix del mercat i així garantir el dret a la mobilitat. Per als qui decideixin visitar el nord, les gasolineres Plenoil també estan presents en aquesta zona tant a Galícia, Astúries, Cantàbria, País Basc, Castella i Lleó, Catalunya, Navarra i La Rioja. A més, la zona del llevant també compta amb nombroses unitats de subministrament. Alacant és la província estrella de la Comunitat Valenciana amb 28 gasolineres front a 9 a València i 2 a Castelló.

Per què Plenoil compta amb el millor preu?

La companyia pot oferir el menor preu del mercat perquè realitza una retallada de tots els costos innecessaris, sempre sense renunciar al servei de qualitat de l’equip de peu de vista. A més, l’empresa compta amb més de 500 empleats pel que aquesta estructura ajustada permet garantir el millor preu.