Plenoil gasolineras

Plenoil continua la seva expansió a Castella-la Manxa amb l’obertura de la gasolinera de Toledo.

  • L’empresa va celebrar el passat 6 d’octubre l’obertura de la unitat de subministrament 200.

Plenoil, companyia líder en el sector de les estacions de servei automàtiques, ha inaugurat la seva primera gasolinera a la capital de Castella-la Manxa, Toledo. Amb aquesta obertura, l’empresa ha assolit les 13 unitats de subministrament a la comunitat castellano-manchega.

Albacete, Ciudad Real, Guadalajara i ara Toledo són les províncies que ja gaudeixen del millor preu i qualitat de la companyia. Aquesta nova obertura es situa a la nova zona comercial del barri de Buenavista, al costat de l’hotel Beatriz.

La capital sumarà una altra gasolinera Plenoil a les properes setmanes situada al carrer riu Jarama, concretament, al barri de Santa Maria de Benquerencia, més conegut com “El Polígon”.

Plenoil ha experimentat enguany un creixement notable arribant a més de 200 unitats de subministrament operatives, el que es tradueix en l’obertura de 47 gasolineres fins al moment. El seu objectiu és finalitzar l’any aconseguint les 225 gasolineres a Espanya. D’aquesta manera, l’obertura d’aquestes unitats de subministrament ha generat més de 140 llocs de treball, la qual cosa significa 12 ocupacions a la comunitat de Castella-la Manxa.

En totes les gasolineres de la marca el preu mitjà és de 10-15 cèntims més barat per litre en comparació amb les gasolineres tradicionals. Això significa que un client de Plenoil pot estalviar entre 280 a 320 euros anuals. Totes les estacions de servei de Plenoil compten amb un mecanisme de subministrament intuitiu i senzill, així com atenció a peu de pista durant el dia, des de les 8:00 a 21:00 hores aproximadament i sistemes de vigilància 24 hores que garanteixen la seguretat de tots els consumidors. Un altre dels grans atractius de Plenoil és la seva màquina d’inflat de pneumàtics completament gratuïta.

Les instal·lacions estan totalment automatitzades i apliquen les tecnologies més avançades per garantir als clients la màxima comoditat en els subministraments. A més, compta amb una app que permet a l’usuari visualitzar totes les seves factures i descarregar-les al telèfon mòbil, fer una ullada ràpida als consums (per mesos o per matrícules) i consultar el llistat de totes les estacions Plenoil i el seu preu actualitzat, entre altres funcionalitats.

Actualment, les gasolineres de Plenoil es concentren principalment a la Comunitat de Madrid, Andalusia, Castella-la Manxa, Castella i Lleó, Comunitat Valenciana, Galícia, Astúries, Cantàbria, País Basc, Extremadura, Illes Canàries, Regió de Múrcia i Catalunya.

Sobre Plenoil

Plenoil és líder en el sector de les estacions de servei de nova generació. Amb l’obertura el 2015 de la seva primera gasolinera, l’empresa neix amb l’objectiu de fer que el subministrament de combustible sigui segur, còmode, automatitzat, de qualitat i amb el millor preu. Per fer-ho possible, posa a disposició dels seus clients estacions de servei automatitzades que ofereixen carburants de la màxima qualitat i que compleixen amb la normativa ambiental vigent.