Plenoil gasolineras

Plenoil continua creixent i assolint les 164 unitats de servei a Espanya.

Unidad de suministro

La setmana passada, l’empresa líder en gasolineres automàtiques va assolir la xifra de 164 estacions. El passat 23 de març es va obrir la quarta estació a Vigo, Galícia.

L’empresa preveu arribar a les 226 gasolineres i als més d’un milió de litres venuts aquest 2023. El creixement de Plenoil en els darrers mesos ha estat exponencial, i en tan sols vuit anys ha aconseguit situar-se com a líder en el mercat de les unitats de subministrament automàtiques. D’altra banda, l’empresa està present a Galícia des de juliol de 2019 i ja compta amb 17 gasolineres en aquesta comunitat.

Creixement de Plenoil

A causa de l’entrada en vigor de la Llei de Canvi Climàtic i Transició Energètica i el seu ferm compromís a oferir l’energia que demanden els vehicles en cada moment al millor preu, Plenoil invertirà més de sis milions d’euros en els pròxims dos anys en la instal·lació de punts de recàrrega elèctrica en més de 120 gasolineres. En aquest sentit, l’empresa garanteix que serà totalment independent a l’hora de fixar el preu del producte, ja que no dependrà d’altres proveïdors per facilitar aquest servei. A més, ja compta amb la instal·lació de plaques fotovoltaiques en totes les seves estacions de servei, la qual cosa la posiciona com la primera empresa del sector a abastir el 100% de les seves gasolineres amb energia solar a Espanya.