Plenoil gasolineras

Plenoil assolix les 184 gasolineres obertes al juny

Plenoil alcanza las 185 gasolineras abiertas en junio

Aquesta setmana, l’empresa líder en unitats de subministrament automàtic, Plenoil, ha assolit les 184 gasolineres obertes al juny arreu d’Espanya.

La Comunitat Valenciana ja compta amb 41 estacions i ha rebut una gran acollida pels veïns del municipi de Quart de Poblet. Al igual que a València, també passa a Alicante, on Plenoil ha obert la seva tercera unitat de subministrament. Aquest mes de juny també han arribat a Lucena, Córdoba; Laguna de Duero, Valladolid; Pizarra, Málaga y Mijas Costa, Málaga

L’increment del preu del combustible derivat de la guerra d’Ucraïna i la situació socioeconòmica actual fa que els ciutadans es centrin a aconseguir el millor preu del mercat, motiu principal pel qual acudeixen a les unitats de subministrament Plenoil.

Segons l’estudi “Hàbits de consum de combustible a Espanya” el 61,04% dels conductors a Espanya solen repostar en gasolineres de baix cost; d’ells, la meitat (30,30%) ha començat a fer-ho recentment amb la finalitat d’assumir el preu més baix possible.

 

Conèix a Plenoil

Plenoil es líder en el sector de les estacions de servei de nova generació. Amb l’obertura el 2015 de la seva primera gasolinera, la companyia neix amb l’objectiu de fer que l’ompliment de combustible sigui segur, còmode, automatitzat, de qualitat i amb el millor preu. Per fer-ho possible, posa a disposició dels seus clients estacions de servei automatitzades que ofereixen carburants de la màxima qualitat i que compleixen amb la normativa mediambiental vigent.

Plenoil s’abasteix dels principals operadors petrolífers del país, la qual cosa garanteix la màxima qualitat del producte que ofereixen als consumidors. Totes les seves estacions de servei, a més, compten amb un mecanisme de repostatge intuitiu i senzill, així com atenció a peu de pista en horari diürn i sistemes de vigilància 24 hores que garanteixen la seguretat de tots els consumidors. Les instal·lacions estan totalment automatitzades i apliquen les tecnologies més avançades per garantir als clients la màxima comoditat en els proveïments.

L’aplicació de Plenoil, que actualment té més de 120.000 usuaris registrats, permet visualitzar totes les factures i descarregar-les, fer una ullada ràpida als consums (per mesos o per matrícules) i consultar el llistat de totes les estacions Plenoil i el seu preu actualitzat, entre altres funcionalitats.