Plenoil gasolineras

¿Per a què serveixen els additius en el combustible?

En Espanya comptem amb un parc automobilístic de més de 25 milions de turismes, segons les darreres dades publicades per l’Associació Europea de Fabricants d’Automòbils, ACEA.Aquesta dada posa de manifest la importància d’una acció tan quotidiana com l’ompliment de combustible. Aquesta substància que es combina amb oxigen i posa en marxa un vehicle no és l’únic líquid que es troba en els vehicles. La majoria conté, a més, additius que milloren el rendiment del motor, el procés de combustió o provoca l’augment d’octanatge de gasolina. Però, ¿per a què serveixen realment els additius en el combustible?

 

Què són?

Es tracta d’una fórmula química que compta amb components que afavoreixen el rendiment del motor. A més, intervenen en el procés de combustió perquè es realitzi de manera eficient. Aquesta substància s’afegeix tant a la gasolina com al dièsel i el seu objectiu final és evitar problemes futurs ocasionats pel combustible de baixa qualitat. Un altre dels seus fins és la lubricació dels injectors o la neteja del motor. Cada companyia selecciona els seus additius i, en el cas de Plenoil, venen recomanats per experts del sector de hidrocarburs per proporcionar la millor qualitat possible als clients.

 

Com són els additius Plenoil?

A Plenoil compten amb dos additius recomanats per experts del sector i tots dos tenen beneficis per al bon funcionament del vehicle. En el cas del dièsel està additivat per HQ300 i la gasolina conté HQ400. Amb excepció de les nostres gasolineres ubicades a les Illes Canàries, les quals es additiven amb Plenoil 95 i Plenoil 40, també recomanat per experts del sector dels hidrocarburs.