Plenoil gasolineras

Augment de la compra de petroli a Espanya.

Aumento de la compra de petróleo en España

Aquest mes de juliol, la compra de petroli ha registrat un augment de la compra d’un 4,3% respecte al mateix mes del passat 2022, el que s’ha traduït en 3,6 milions de litres que provenen de la central de hidrocarburs espanyola.

La compra de gasolina ha augmentat un 12,1% respecte a juliol de 2022 i, d’altra banda, el gasoil ha augmentat un 1,4%. “En conjunt, les sortides dels carburants d’automoció han arribat als 2,5 milions de metres cúbics, situant-se un 4,3% per sobre del seu nivell en 2022″, recalquen des de la xarxa de productes refinats més extensa d’Europa.

Combustible Plenoil

La qualitat del combustible subministrat a Plenoil és màxima ja que només comprem als principals operadors petrolífers del país. El producte el rebem directament des de Exolum, anteriorment coneguda com a CLH (Centre Logístic d’Hidrocarburs), empresa líder en transports i emmagatzematge de productes derivats del petroli en el mercat espanyol. D’aquesta manera, assegurem la seva traçabilitat.
A més, per garantir una major qualitat, afegim a tots els nostres productes els additius especials de Exolum*.

*Excepte per la nostra benzinera ubicada a les Illes Canàries, al combustible del qual s’afegeixen additius propis de Plenoil: Plenoil 95 per a SP95 i Plenoil 40 per a Gasoli A.

Sortida de carburants al juliol de 2023
Font: Exolum. Sortida de carburants al juliol de 2023