Plenoil gasolineras

5 rutes en moto per gaudir de desembre

Al desembre, molts ciutadans consideren fer viatges i deixar les ciutats. Encara no tens un pla per al darrer mes de l’any? Avui et proposem 5 rutes en moto per gaudir del desembre.

Ruta pels Pirineus
Aquest itinerari comença a Burgos cap a Navarra, passant per Roncesvalles fins arribar al País Basc Francès, recorrent així 295 quilòmetres. A més, podràs gaudir de poblacions com Baiona, Biarritz, Sant Sebastià o Bergara, on també podràs repostar per completar la teva ruta. Dura poc més de 3 hores si partesixes de Burgos.

Ruta per l’Alt Empordà
Si estàs pensant a visitar Catalunya, aquest hivern és el moment. Les seves rutes per la costa mediterrània i el seu clima més suau que el del nord són la combinació perfecta per passar el pont de desembre. Aquesta ruta comença a Figueres per la carretera nacional 260 i només té 76 quilòmetres, així que la podràs recórrer en menys de 2 hores. Podràs fer parada a Cadaqués, Port de la Selva, Colera o Portbou.

En aquest itinerari trobaràs platges i cales com Platja D’en Carbassó, Cala Bramant o Platja de Garvet.

Ruta per la Via de la Plata
Aquest itinerari és perfecte per gaudir dels paisatges d’Espanya. Comença al sud, a Sevilla, i acaba al nord, a Gijón. Compta amb gairebé 1.000 quilòmetres de carretera. També és coneguda com la Ruta 66 espanyola. Si decideixes fer aquesta ruta recorreràs quatre comunitats autònomes i set províncies. En concret, recorreràs ciutats com Sevilla, Mèrida, Càceres, Salamanca, Zamora, Lleó i finalment Gijón.

Com que és una ruta de gairebé vuit hores, recomanem fer-la en dos o fins i tot tres dies per gaudir del paisatge i l’arquitectura d’aquestes grans ciutats.

Ruta fins a les Barrancas de Burujón
Si vols fer una escapada i gaudir d’un dia a la natura, aquesta és la teva ruta. Les Barrancas de Burujón, situades a Toledo, són l’itinerari perfecte si vols passar un dia tranquil amb la teva moto. Només hauràs de recórrer la A2 cap a Toledo i redirigir-te, una vegada estiguis per la capital castellanomanchega, cap a la CM 4000. Recorreràs gairebé 100 quilòmetres. Es tracta d’un itinerari tranquil on no trobaràs moltes corbes, així que podràs gaudir del paisatge.

Ruta de les 600 corbes
Si, per contra, vols un dia actiu i gaudir de la teva moto entre corbes, aquesta és la teva ruta. Més de 200 quilòmetres de corbes d’asfalt començant per la capital andalusa, Sevilla. Un cop et trobis a la ciutat hauràs de dirigir-te al municipi de Cantillana, El Pedroso, Cazalla de la Sierra, Las Navas de la Concepción, Lora del Río i finalment tornar a Sevilla.